Novinky 2007 ....  2006  2005  2004
1.7.2007 .... sice se zpožděním, ale přece jen dodatečně reportáž z EPA Combatí akce Bitva o Aldrov ... čtěte v sekci Aircombat zde
11.5.2007 .... do sekce Video doplněn nevídaný videozáznam letu  přímo z "paluby" mé kombatové D-520 !!!! Nenechte si ujít !!!
9.5.2007 .... doplněny ještě další fotky z WEBu Mosteckých Barbarů z akce Ikarův pád v Braňanech u Mostu. Stojí to zato !! Mrkněte znovu do sekce Aircombat zde
8.5.2007 .... 69. stíhací základna opět bodovala na akci Ikarův pád v Braňanech u Mostu !! Čtěte v sekci Aircombat zde
4.5.2007 .... a opět další Video, tentokrát to slibované z tréningového combatu na "Cihelně".  
2.5.2007 .... přidána nová sekce - Simulátory - a v ní jsou hned 3 kousky videa. K čemu sekce slouží se dočtete uvnitř a mimo jiné zjistíte, že kapitán Tomas alias JAS má jednoho docela zajímavýho koníčka (točí se to samosebou zase kolem letadel !!) 
30.4.2007 .... 69. stíhací základna se chystá na další bojovou akci, a to už tuto neděli 6.5.2007 - Ikarův Pád v Braňanech u Mostu. Všichni příznivci air combatu ale i ostatního létání jsou vítáni. 
30.4.2007 .... do sekce Video přibyl další filmeček - tentokrát je to sestřih tréninku kpt. JASe na vrtulníku Sabre na jeho zahradě - kameroval kapitánův bratránek Dan. Nutno vyzdvihnout skvělou práci toho prvního za kniply i toho druhého za objektivem.
27.4.2007 .... do sekce Video byly přidány dva videošoty, oba z jednoho dne (létání na Chlumu 8.4.2007) a oba shodou okolností zachycující zálet nových strojů.
26.4.2007 .... první slib splněn - v sekci Modely najdete moji téměř novou hračku z kategorie "letounů s rotující nosnou plochou", jak je označuje letecké názvosloví.
25.4.2007 .... našel jsem na svém NB asi 5 videošotů (už jsem ani nevěděl že sem něco takovýho točil !!) z našeho tréninkového kombatu na základně "Cihelna", takže jakmile to sestříhám, plácnu ho do sekce Video, takže si to hlídejte (pro ty co to ještě neviděli tak vám můžu slíbit že to jste ještě nežrali -  a to se taky jen tak nevidí)
22.4.2007 .... krásná slunečná neděle byla ve znamení další (letos již druhé) letecké bitvy na EPAcombatím nebi, a tou byla Bitva o Miroslavickou Meruňkovici. Podrobnosti v sekci Aircombat zde
22.4.2007
.... takže asi největší novinkou je to, že jste se právě ocitli na "nových" RC Tomových stránkách, umístěných jak jste si jistě všimli na nové doméně www.rc-tommy.com (nezapomeňte si změnit v oblíbených položkách adresu na tuto novou). Stránky nejsou ani tak moc nové, tenhle kabát jim asi ještě nějaký čas zůstane, ale díky tomu, že mám teď svoji vlastní doménu a že to není zadarmo, přináší to sebou hlavně VÍC PROSTORU !! (konkrétně celý 1 GB). A samosebou, první věc na které to pocítíte na vlastní kůži je sekce Videa. Nezapomeňte tuto sekci zase pravidelně prozkoumávat, prozatím jsou tam obnovena všechna původní videa z předchozí doby a velmi rychle tam budou přibývat další. 

Z dalších novinek asi tolik, že jsem doplnil sekci Modely o nový přírůstek z kategorie EPACombat a to Devoitine D-520 (která už tedy je, pravda, nějaký čas na světě) a v dohledné době tam přibudou ještě další dva kousky, a to ještě jeden EPACombatí stroj - japonská Kawasaki KI-60 (ta se teprve bude vyrábět)- a jeden vrtulník !!!. Ano, čtete dobře, nemohl jsem již odolávat výzvě, která dříve nebo později začne pokoušet každého "klasického křídelního" modeláře a to je zkusit zkrotit ty "naplacato rotující" vrtule, takže jsem jeden jednoduchý model pořídil. Není to věc snadná už proto, že člověk musí zapomenout to, co se doposud naučil a učí se znova úplně něco jinýho. No ale o tom až někdy příště - annonce se tu jistě objeví.

A ještě poslední "drobná" novinka. Vzhledem k dostatku místa jsem se rozhodl v dohledné době založit ještě jednu sekci, a to budou Simulátory (myšleno tedy letecké simulátory jakožto druh PC her). Jelikož je to taky jeden z mých "koňů" a částečná realizace mé nenaplněné létací touhy, bude jim patřit část tohoto WEBu. Abych byl tedy úplně přesný, občas se zabývám tvorbou leteckých videí s pomocí těchto her a tento WEB chci použít na umístění některých "kousků" z mé vlastní tvorby pro lidi, které tenhle druh zábavy zajímá. Takže se (snad) máte na co těšit.