2007   Novinky 2006 ....  2005  2004
8.10.2006 - Kapitán vybojoval 9. místo na EPA combatu Bitva o Kobří kůži 2006 !!! Více čtěte v sekci EPA Aircombat.
6.10.2006 - Přidána nová sekce EPA Aircombat, ve které najdete všechny informace o této kategorii, včetně akcí. Mimochodem, již zítra jedeme na další ze soutěží EPA Combatu - čtěte v sekci.
6.10.2006 - V sekci Modely si již můžete prohlédnout detaily o novém kapitánově přírůstku do jeho hangáru - JAKu-9.
2.10.2006 - Podle dostupných informací z okolí kpt. JASe byl o tomto víkendu dokončen a zalétán jeho stroj pro EPA combat. Kapitán si údajně přecejen vzpomněl, na čem že to za války lítal (nebo chtěl lítat??) a to prý v okamžiku, kdy zahlédl výsostné znaky na podobném letounu stejné provenience a s výkřikem "Jasné !! Rudá hvězda, to je to co mi chybělo !!" si běžel objednat JAK-9. Takže stroj je již v hangáru a co nevidět se objeví nějaké obrázky i tady - sledujte sekci Modely. Kapitán absolvoval o víkendu několik cvičných letů (z toho jeden s lehkou havárií poté co mu mechanik zapomněl zapojit táhlo výškovky) a jeden cvičný bojový nácvik s ostatními piloty (opět s jednou lehkou havárií, ale taky jedním sestřelem - kapitán si je už začal malovat pod kabinu!!), a tak se rozhodl na nic nečekat a hned jít s mašinou do ostrých soubojů (říkal doslova "No co, knipl to má stejnej jako Gripen, tak co, že jo !!"), takže ho spolu s ostatními piloty 69.základny budete moci zastihnout na sobotní akci v Karlových Varech - viz stránky EPACOMBAT.
4.9.2006  
..... dlouho se nic nedělo .....
..... nikdo nevěděl proč se nic nedělo .....
..... nikdo nevěděl co se dělo, že se nic nedělo .....
..... někdo dokonce nevěděl ani to, že se nic nedělo .....
..... někomu to bylo divný .....
..... i nám to bylo divný .....
..... ale po čase se na tím už nikdo nepozastavil (kromě někoho, ale nevíme přesně koho) .....
..... až  najednou !!!!!????? .....

..... se objevil !!! ..... Ano, kapitán EPP Tomas alias JAS, kterého všichni důvěrně znáte, a který téměř před rokem a půl obětavě přivedl české Gripeny ze Švédska, ten který absolvoval v srpnu loňského roku nebezpečnou misi na středním jihovýchodě (takže vlastně na severu Afriky, takže vlastně v Egyptě) aby pak téměř 14 dní unikal před teroristickými živly, ten který téměř přesně před rokem utrpěl vážnou havárii se svým Gripenem na letecké show v Horní Branné, po které téměř beze stopy zmizel s povrchu zemského (údajně držel smutek dle tajné směrnice "držsmut/69") ..... ano, tento stejný kapitán se najednou zničehonic včera v brzkých ranních hodinách objevil s kniplem v podpaží na 69. základně, dozorčímu na bráně řekl jen "Beru si patnáctku a budu celej den u mostu!" a bez dalšího slova zase odjel. Dozorčí po tom, co se vzpamatoval z počátečnho úleku (myslel si že to byl kapitánův duch, který ho přišel strašit za ukradené odznáčky ze základnového skladu - má z toho špatné svědomí a my o tom víme), vyhlásil na základně planý poplach, že "kapitán se žení a bere si nějakou patnáctku a svatba bude u nějakýho mostu!!". Později se samozřejmě zjistilo, že to je kachna (stejně jako ty kachny na Gripenu) a že kapitán má radši devětatřicítky než patnáctky (to jsme taky nevěděli a ani jsme nevěděli co to znamená, ale doufali jsme že nejde o další pedofilní skandál). A jak to teda bylo? Čtěte zde.

4.9.2006 - Jo a smazali mi na WEBZDARMA sekci video (grrrrrrrrr...), to jen abyste věděli, proč nejdou stahovat. Pravda, nebylo to úplně košér z pohledu "spojování virtuálních WEBů", ale zamrzí to. Problém je v řešení a doufejme že sekce bude brzy zase zpět. Možná ji udělám jako samostatný WEB někde jinde, aby klucí z WEBZDARMA měli klidný spaní ....
4.9.2006 - Jo a taky hlasujte do NOVÉ ANKETY !!!